Desertul copilariei si-a facut cuibusor in capul meu de cateva zile , si am vrut sa-i dau o aroma mai soft si deosebita . Hoinarind pe site-uri si bloguri am gasit reteta penru laptele de cocos and then it clicked :)))
Laptele se prepara foarte repede si usor. Aveti nevoie de o nuca de cocos pe care o spargeti cu multa forta o curatati si o dati prin razatoare. Apoi puneti continutul in vasul pentru mixat si puneti peste 1 litru de apa plata calda. Mixati bine si apoi treceti laptele prin tifon.
Ingrdiente:
1 cana de orez
750 ml lapte de cocos
zahar brun cat cuprinde, cat de dulce va place
1 strop de sare
1 baton de vanilie, pe care il crestati pentru a scoate pulpa din mijloc.
Dupa ce a fiet orezul punem peste laptele , care trebuie sa acopere orezul .Adaugati vanilia zaharu brun si un strop de sare . Amestecati pentru a evita prinderea orezului si mai adaugati zahar daca e necesar .
Puteti servi asa simplu sau cu dulceata de caise sau de care va place.
Pofta!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu