Pentru o cina
rapida , am adunat ce am gasit prin camara si a iesit o masa usoara si delicioasa , hubby confirma
multumit :))
Soooo , aveti nevoie
de paste , la alegere (eu am folosit farfalle ) . Cand e vorba de cantitate fiert paste ,tot timpul am dubii . Daca puneam toata punga imi
ieseau 4 portii am facut 3 portii defapt , am mai lasat un sfert in punga :)) asa fac tot timpul nu stiu daca le pun pe
toate imi iasa destul sos daca pun putine nu-mi mai ajung pe a doua zi…
Ingrediente:
400 gr paste
2 dovlecei marime
medie
1 ceapa medie
Sos de rosii de
la bunica sau 1-2 conserva rosii decojite cubulete
Condimente :busuioc , oregano , piper combo.(alb,negru,rosu )
Fierbem pastele
si in acelasi timp facem si sosul: calim ceapa cu un pik de sare apoi adaugam dovleceii
taiati cubulete si adaugam apa cam 4-5 linguri. Si lasam usor sa se
faca . Mai amestecam din cand in cand. Intre timp pregatim sosul de rosii . E important sa-l gustam , pentru ca daca e prea acrisor vom adauga 1/2 lingurita de zahar . Cand dovlecelul
s-a inmuiat si pare a fi gata adaugam sosul de rosii peste si condimentele , gustam daca mai e necesar sa adaugam ceva si nu uitati de un strop de
dragoste.
Daca aveti si
niste vin de casa e perfect.
Pofta !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu