joi, noiembrie 28, 2013

Grau fiert cu Portocale

 Dupa cum stim prea bine Mic Dejunul este masa cea mai importanta a zilei, si ori cat de mult ne-am grabi  ....   don't skip it .

Si in general ar trebui sa incercam dimineata sa consumam alimente cat mai naturale evitand cat de mult putem alimentele procesate, asa vom reusi sa dam organismului boostul necesar chiar fara asistenta cafelei.

Ingrediente:

Grau ecologic 250 gr
1 lingura de mac
6 nuci pisate
2 linguri de zahar brun sau sirop de agave
2 portocale

Graul se clateste in mai multe ape si se pune la fiert cam 20-25 min ( il puteti fierbe seara daca dimineata nu aveti timp) apoi il scurgeti si adaugati restul de ingrediente . Portocalele le puteti taia cubulete (se pot inlocui cu mere) .




Pentru a afla mai multe despre proprietatile graului poate va faceti timp sa cititi acest articol .


Pofta!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu