Ieri am bucatarit toata ziua , ca azi sa stau cu picioarele in sus (vorba bunicii mele ) sorbind dintr-un pahar de vin alb si sa visez la anul in care tocmai am intrat.
Meniul de Revelion a fost colorat si extraordinar de delicios.
Antreu:
Salata de vinete cu maioneza de avocado.
Salata de cruditati - fancy :))
Si minunatele pachetele umplute cu spanac , nebunie cat de bune au iesit .
Fel principal:
Frigarui din legume cu pastai de fasole verde si pireu.
Pentru frigarui am folosit:
1 ardei rosu
1 ceapa rosie
1 dovlecel mic
6 ciuperci
5 rosii cherry
Au iesit 7 bucati din ingredientele de mai sus .
Toate legumele au fost taiate in diferite forme abstracte ,si le-am bagat la cuptor pentru 20 de min .
Fasolea verde (400 gr), dupa ce a fost fiarta si racita am adaugat peste 3-4 catei de usturoi taiati marunt , fulgi de chilli , ulei de masline . Tinuta la cuptor pentru 20 min .
Pentru desert am incercat ceva nou care a iesit perfect, perfect si inca odata perfect :)))) am facut ceva combinatie de brownie dar a iesit peste asteptari .
L-am denumit Velvet Cake cu inghetata de mango desigur all Vegan : m-am inspirat din reteta de aici ,doar ca in loc de ulei de cocos am pus de masline , cioco neagra am pus 100 gr si 200 ml lape de soya.
Inghetata am facut-o cu o zi inainte dintr-o banana , jumatate de mango, jumatate de iaurt de soya si 1 ligura de fulgi de cocos.
Desertul perfect!!!
Well , people ,va doresc un an nou plin de oportunitati ,nou si multa sanatate!!!
P.S. daca vreti reteta de la antreu, in special de la pachetelele cu spanac . just let me know ;)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu