Ingrediente:
1 vanata
2 dovlecei mici
1 ardei rosu
7-8 ciuperci
1 rosie mare
3-4 foi lasagna
Ulei de care preferati
Sare roz
Chilli flakes
Piper alb macinat
Ierbuti italienesti
1 pahar cu apa
Toate legumele se taie cubulete , mai putin ciupercile care le puteti taia felii mai groase. Intr-un bol mare le ameste cam cu grija , luam o tava mai adanca si punem jumatate din legume peste care adaugam condimentele uleiul si jumatate din apa . Peste punem foile de lasagna , si venim cu celalalt strat de legume, condimente , ulei si apa.
Bagam la cuptor initial tava acoperita iar dupa jumatatea de ora luam folia . Si mai lasam cam 40 de min .... Depinde de cuptor si de voi cum va plac.
Separat eu am mai fiert si 100 de gr de grau pentru a face reteta mai satioasa. Ramane la alegerea
voastra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu