Aveti nevoie de o punga de textura de soya pt snitel de la inedit ( folosesc eu). Continutul il varsati intr-un bol cu apa calda sau chiar fierbinte, depinde cat de tare va grabiti. Si lasati la hidratat pentru 1 ora. Apoi stoarceti bucatile,le scurgeti bine si le taiati de-a lungu pe mijloc. Presarati cu sare si piper.
Separat preparati aluatul prin care le dati , aveti nevoie de:
Lapte vegetal-eu am folosit de orez cam jumatate de cana
Faina ( cat aveti nevoie)
Si daca aveti cascaval vegetal puteti rade in compozitie, le face mai fragede
Condimentati dupa gust ,aluatul trebuie sa iasa ca de clatite . Dupa ce le treceti prin aluat , le mai dati si prin pesmet si apoi in tigaie cat doar sa se rumeneasca pe o parte si pe cealalta.
Serviti cu ce garnitura, salata va place , chiar si muraturi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu