marți, februarie 02, 2016

Pleurotus la gratar

M-am saturat de champignoane ...... :))))) eh ai zice ca sunt mofturi dar consumate des te mai saturi si vrei ciuperci in continuare dar un pic cu alta textura si gust , si uite asa apare o noua obsesie.

Foarte bune si pe gratar  si usor de pregatit :

1 caserola de 500 gr
Jumatate de lamaie
Ulei de care va place 2-3 linguri
Cativa catei de usturoi- again daca va place
Sare roz
Patrunjel verde


Ciupercile le stergem cu un servetel si le taiem coditele ca sa stea cat mai plate pe gratarul incins. Le punem pe gratar cu partea lucioasa . Pregatim uleiul cu zeama de lamaie si le stropim , cand le intoarcem pe partea cealalta le stropim iar. Le mai lasam un pic si gata. Le presaram cu verdeata si usturoi. Merg cu ce garnitura va place, eu am facut cartofi la cuptor cu rosii cherry.


Un comentariu: