Ingrediente:
3 cartofi mari roz fierti si dati prin razatoarea mare
Jumatate de dovlecel crud ras si stors
1 ceapa mica tocata marunt
O mana de marar si patrunjel verde tocat
Sare, condimente dupa plac ,eu am folosit un mix pentru chiftele
1 lingura faina alba
Susan
Pesmet
1-2 linguri ulei pentru prajit
Amestecam toate ingredientele bine ( fara pesmet,susan si ulei) . Formam parjoalele cu mana si le punem pe o farfurie , mie mi-au iesit cam 10 buc. In alta farfurie amestecam cam 2-3 linguri pesmet cu 1 lingura susan. Incalzim tigaia in care punem un pic de ulei trecem parjoalele prin pesmet le scuturam de surplus pentru a evita arderea si le prajim cateva minute pe ambele parti.
Merg foarte bine cu salata si sfecla rosie fiarta, rasa cu usturoi patrunjel si maioneza vegana ( reteta noua soon).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu