miercuri, februarie 24, 2016

Parjoale vegane

 Sunt happy ca am reusit sa gasesc consistenta potrivita , ca sa nu folosesc prea multa faina . Sunt usor de facut si foarte foarte dar foarte delicioase ;)

Ingrediente:

3 cartofi mari roz fierti si dati prin razatoarea mare
Jumatate de dovlecel crud ras si stors
1 ceapa mica tocata marunt
O mana de marar si patrunjel verde tocat
Sare, condimente dupa plac ,eu am folosit un mix pentru chiftele
1 lingura faina alba
Susan
Pesmet
1-2 linguri ulei pentru prajit

Amestecam toate ingredientele bine ( fara pesmet,susan si ulei) . Formam parjoalele cu mana si le punem pe o farfurie , mie mi-au iesit cam 10 buc. In alta farfurie amestecam cam 2-3 linguri pesmet cu 1 lingura susan. Incalzim tigaia in care punem un pic de ulei trecem parjoalele prin pesmet le scuturam de surplus pentru a evita arderea si le prajim cateva minute pe ambele parti.





Merg foarte bine cu salata si sfecla rosie fiarta, rasa cu usturoi patrunjel si maioneza vegana ( reteta noua soon).










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu