duminică, noiembrie 30, 2014

Negresa cu dovleac

Buna asta, combinatia dintre cacao si dovleac . Am facut aseara  o combinatie din mai multe retete gasite si chiar a iesit buuuuna, sigur se mai pot adauga ingrediente gen nuci si bucati de cioco neagra , dar probabil next time. Daca vreti o praji usor de pregatit si foarte satioasa, this is your choice.

Ingrediente:

jumatate de pahar de ulei de cocos ( unsoare de cocos topita)
jumatate pahar ulei de floarea soarelui
1 pahar zahar brun
2 pahare pasta de dovleac ( pe care o pregatiti prin fierberea dovleacului )
1 lingurita nucsoara
1 lingurita scotisoara
1 lingurita paf de ghimbir
1 lingurita sare roz
1 pliculet praf de copt
4 linguri varf cacao
1 pahar (si jumatate) faina
fulgi de cocos

Preincalzim cuptorul. incepem prin a amesteca uleiurile si zaharul. Apoi adaugam dovleacul racit si prafurile :)) spre sfarsit  faina si praful de copt. Secretul este sa incorporam faina usor cu lingura - sa nu amestecam prea mult aluatul si asa o sa vedeti daca e necesara faina plus decat 1 pahar. Punem in tava unsa cu ulei si deasupra presaram cocosul.


Coacerea dureaza cam 45 de min, e gata cam pe cand vedeti ca se desprinde de margini si cocosul e mai brun la culoare.



Pofta si puneti de-o cafea :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu